Skip to content
CONSULTORIA WEB

«Analitzem la teua idea, el teu producte, el teu públic objectiu, els teus competidors.»

Consultoria web

Una Consultoria web es fa indispensable per a aconseguir que el nostre projecte en Internet tinga una major presència. Usem eines professionals d’anàlisis que ens permeten analitzar la teua idea, el teu producte, els teus competidors, la situació del teu domini, la teua autoritat en línia y altres aspectes tècnics, amb la finalitat de poder determinar una estratègia digital que et permeta aconseguir els teus objectius. La nostra consultoria web abasta tots els aspectes fonamentals per a conéixer la situació real del teu projecte.

Analítica web

Què ocorre en la nostra pàgina web? Quins continguts són més visitats? D’on procedeixen els usuaris? Seguiments, anàlisis, informes. Imprescindible saber extraure les conclusions correctes per a definir l’estratègia i millorar l’audiència. Arribem on tu no pots arribar per a aconseguir els teus objectius. Oferim un servei de consultoria web a tots els nostres clients i traduïm de manera intel·ligible les dades sobre el comportament dels usuaris perquè pugues incorporar la informació a les teues decisions. Millor per a tu, millor per a ells.

Consultoria digital

Quina és la distància real entre la meua situació en internet i els meus objectius? Reforma, transformació o projecte diferent començant des de zero? Dissenyem plans d’acció realistes i realitzables, a mesura de les teues necessitats. T’oferim una embarcació segura per a navegar en l’oceà internet. La xarxa és cada dia més àmplia i complexa, un espai on tot canvia molt ràpid i on cal tindre en compte molts factors. Si no estàs satisfet de la teua presència en internet, o senzillament vols arribar més lluny, pots comptar amb nosaltres.

Mantenimiento web

Tots els nostres projectes inclouen el manteniment tècnic. Ens preocupem de la salut i seguretat del teu servidor i de la teua pàgina web. Monitorem el teu domini amb Google Search Console per a mesurar el rendiment i el trànsit de cerca del teu lloc web, corregir problemes i aconseguir que el teu lloc web destaque en els resultats de la Cerca de Google.  

Invertir en coneixements produeix sempre els millors beneficis​

Xatcom · Agencia digital Valencia
Carrer de Molinell, 37 · 46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom · Agencia digital Valencia
Carrer de Molinell, 37 · 46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016