Skip to content
reCAPTCHA v3

Integrem el reCAPTCHA v3 en les nostres webs

Cansat d’haver de reproduir textos difuminats o assenyalar determinades imatges per a poder continuar navegant per una web? Potser la molèstia d’haver de complimentar un CAPTCHA per tal de demostrar que no som un robot ha arribat a la seua fi amb reCAPTCHA v3, la nova versió del sistema de Google que ja hem començat a integrar en els nostres projectes.

Google acaba d’actualitzar la seua eina de verificació i a partir d’ara no exigirà als visitants que demostren que són humans. S’acaben, doncs, les comprovacions interactives: el propi sistema ho farà en funció d’un barem de puntuació basat en les interaccions que es produeixen en la pàgina, que determinaran si la visita és humana o d’un bot. La navegació és així molt més fluida pels usuaris, sense interrupcions.

A banda de fer més còmoda la navegació dels usuaris, reCAPTCHA v3 permet un major control als administradors de les webs, que tenen una nova ferramenta per a comprovar si les pàgines reben trànsit d’usuaris reals o de robots. A més a més, tenen la possibilitat d’aplicar reCAPTCHA v3 en diferents seccions d’una mateixa pàgina.

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016