Skip to content

Avís legal

Condicions d’ús

 

La utilització d’aquest lloc web així com de qualsevol dels seus serveis implica la lectura, la comprensió i l’acceptació del present avís legal per part de l’usuari.

En compliment del que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, s’informa dels aspectes següents:

  • Responsable del lloc web: ÓSCAR LARRIBA SALA.
  • Adreça: CL. MOLINELL, 37 SOTA 46010 VALÈNCIA.
  • Email de contacte: alicia@xatcom.net
  • NIF/CIF: 20422433C
  • El/la titular del despatx és ÓSCAR LARRIBA SALA.


L’Usuari accepta voluntàriament i expressa que l’ús del Lloc www.xatcom.net es realitza en tot cas sota la seua única i exclusiva responsabilitat.

En la utilització del Lloc www.xatcom.net, l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués fer malbé la imatge, els interessos i els drets del lloc web o de tercers o que pogués fer-lo malbé, inutilitzar-lo o sobrecarregar-lo, o que impedís, de qualsevol manera, la normal utilització del mateix.

Els Continguts del Lloc www.xatcom.net són posats a disposició de l’Usuari per ÓSCAR LARRIBA SALA amb informació procedent tant de fonts pròpies com de tercers.

www.xatcom.net procura que els continguts siguen de la major qualitat possible i estiguen raonablement actualitzats, però ÓSCAR LARRIBA SALA no garanteix la utilitat, exactitud, exhaustivitat, pertinència i/o actualitat dels continguts.

Mitjançant aquestes Condicions Generals no se cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el lloc www.xatcom.net ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’Usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició, extracció , reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, llevat dels casos en què estigui legalment permès o siga autoritzat pel titular dels drets corresponents.

Aquestes condicions generals es regeixen per la Llei espanyola.

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016