Skip to content

MANTENIMENT WEB A VALÈNCIA

«L'acció constant és la clau de l'èxit. No importa a qualitat del teu pla, ha de ser seguit per una acció constant i diària»

Robert Collier​

Manteniment web

El manteniment web abasta totes les tasques necessàries per a assegurar que la teua pàgina web o botiga en línia funcione de manera òptima en tot moment. Això inclou des d’actualitzacions de seguretat fins a la gestió dels continguts, garantint una bona experiència per als usuaris que visiten el teu web.

En la nostra empresa, proporcionem un servei integral i professional de manteniment web a València, dissenyat per a cobrir totes les teues necessitats i assegurar la màxima seguretat i eficiència. Ací et detallem algunes de les principals característiques del nostre servei:

Ens encarreguem de la configuració completa i gestió de tots els paràmetres del servidor, assegurant un rendiment òptim i una configuració segura per al teu lloc web. Realitzem actualitzacions periòdiques dels components del servidor Plesk i mantenim el teu servidor segur i actualitzat amb les últimes versions disponibles.

Ens encarreguem de la implementació de protocols de seguretat com DKIM, SPF i DMARC, garantint que els teus correus electrònics s’entreguen correctament i eviten ser marcats com spam, per a això duem a terme proves i monitorem resultats. En cas d’aparéixer en alguna llista negra, investiguem les causes i prenem mesures perquè el domini o la IP siga desllistada.

Ens encarreguem de l’actualització de plugins i temes, de seguretat de manera individual per a evitar conflictes entre components. En cas necessari apliquem les últimes actualitzacions de WordPress per a previndre vulnerabilitats i assegurar un funcionament fluid.

Realitzem còpies de seguretat del teu lloc web i base de dades setmanalment. En cas de problemes, restaurem el teu lloc en un termini de 24 hores.

Oferim suporte tècnic i resolució d’incidències tant per a la teua pàgina web com per a comptes de correu. Pots contactar-nos per telèfon per a rebre assistència ràpida i eficient.

Sempre que ho necessites i sota demanda, oferim servei de manteniment de continguts que inclou l’actualització de textos, imatges, productes i altres continguts del teu lloc web. Mantingues el teu web sempre al dia amb el nostre servei de manteniment. *Facturem per hores de treball.

Implementem mesures de seguretat avançades per a protegir el teu lloc web. Vigilància constant per a previndre atacs de hackers i malware.

Assegurem que el teu lloc web compleix amb les últimes regulacions de protecció de dades i polítiques de privacitat. Mantenim actualitzats els textos legals necessaris.

Per què triar el nostre servei de manteniment web?​

La nostra experiència ens permeten oferir-te un servei de manteniment web a València que garanteix la seguretat, eficiència i actualització constant del teu lloc web. Amb atenció personalitzada i solucions ràpides, mantenim el teu web en perfectes condicions, permetent-te enfocar-te en el que realment importa: el teu negoci.

Contacta amb nosaltres hui mateix per a obtindre més informació sobre els nostres plans de manteniment web i assegura l’èxit i la continuïtat de la presència en línia de la teua pàgina web a València

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016