Skip to content
MÀRQUETING DIGITAL VALÈNCIA
«Ja no es tracta dels productes que fas, sinó de les històries que comptes.»

Seth Godin

El relat que pots contar

Agència de Màrqueting Digital a València

Els nostres 20 anys d’experiència ens permeten fer estratègies de màrqueting digital realistes i efectives. Abans de planificar una campanya de màrqueting digital és necessari conèixer el segment de públic al qual ens dirigim a través d’una consultoria web.

A la nostra agència de màrqueting digital dissenyem campanyes de màrqueting per a petites i mitjanes empreses. Ajudem a negocis com el teu a augmentar les conversions i a millorar el seu branding digital a través d’accions publicitàries en diferents plataformes digitals. Tot això sense descuidar la informació que ens proporciona les eines d’anàlisi per fer seguiment i  prendre decisions clau per aconseguir els objectius traçats. Oferim un servei totalment personalitzat, adaptat a les necessitats i possibilitats.

Creació de contingut

Produïm contingut digital que connecta amb la teua audiència, com ara blocs, vídeos i infografies. Tot això reflectint la identitat de la teua marca, optimitzant la presència a llocs web i xarxes socials i integrant textos i fotografies originals.

Estratègies de màrqueting

Dissenyem estratègies personalitzades per a cada client, basant-nos en la investigació de mercat, la identificació del públic objectiu i l’anàlisi competitiva. Definim mètriques per avaluar el rendiment i orientar les tàctiques cap als teus objectius comercials.

Publicitat online

Desenvolupem campanyes publicitàries a Google Ads i Facebook Ads, creant anuncis personalitzats que connecten amb el teu públic objectiu. Utilitzem diferents formats, des d’anuncis de cerca fins a publicitat gràfica i de vídeo, per aconseguir el major impacte.

Previous slide
Next slide

Branding digital

La identitat corporativa no és només imatge, implica molt més. Totes les empreses necessiten tindre una representació que les identifique, sobretot a internet. Això implica una part visual, però també elements intangibles: la raó de ser, la filosofia, els valors. Adaptem la imatge corporativa de la teua empresa als formats digitals, però si parteixes de zero, t’acompanyem en l’elecció del nom i el disseny del logotip. També t’ajudem a transmetre tot allò que no es veu i que contribueix a fer que el teu públic objectiu es forme una idea fidel del teu treball amb què es puga identificar.

Màrqueting de continguts

Et facilitem complir aquesta premissa bàsica. Elaborem els continguts necessaris per crear el teu relat a Internet. Bones històries relacionades amb el teu sector i dinterès per al teu públic objectiu. Posem tota la nostra atenció a l’hora de redactar continguts per al disseny de la teua pàgina web a València textos de qualitat que aporten valor a la teua feina. Les paraules tenen el poder de seduir la teua audiència i han d’estar redactades en un estil honest i proper. Si creus en allò que fas i vols arribar a la gent, cal saber-ho explicar.

Gestió de xarxes socials

Les xarxes socials formen part de la nostra vida diària, han esdevingut una eina comunicativa imprescindible per a les empreses sense importar la seua grandària o sector a què pertanyen. Crear una comunitat de seguidors afins impulsarà la reputació digital del teu negoci. Som experts en xarxes socials; les gestionem des de la nostra agència de màrqueting digital a València i t’assessorem perquè es converteixin en un dels pilars del teu projecte.

Publicitat online SEM y SMM

Disposem de coneixements i experiència contrastada en campanyes publicitàries a cercadors SEM (search engine marketing) i SMM (Social media marketing). Podem adaptar el teu pressupost a objectius concrets depenent del producte o servei o del nivell de competència del teu mercat. El màrqueting a les xarxes socials SMM permet a les marques arribar de manera ràpida al seu públic objectiu. També ajuda a reduir el cost de les conversions, ja que es pot adreçar a un grup més específic de persones.

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016