Skip to content
MÀRQUETING DIGITAL VALÈNCIA

«Ja no es tracta dels productes que fas, sinó de les històries que comptes.»

Seth Godin
El relat que pots contar

Màrqueting Digital a València​

Els nostres 15 anys d’experiència ens permeten elaborar estratègies de màrqueting digital realistes i efectives. Abans de planificar una campanya de màrqueting digital és necessari conéixer el segment de públic al qual ens dirigim a través d’una consultoria web.

En la nostra Agència digital a València dissenyem campanyes de màrqueting digital per a petites i mitjanes empreses. Ajudem negocis com el teu a augmentar les seues conversions i a millorar la seua imatge digital a través d’accions publicitàries en diferents plataformes digitals. Tot això sense descurar la informació que ens proporciona les eines d’anàlisis per a realitzar seguiment i prendre decisions clau per a aconseguir els objectius traçats.

Previous slide
Next slide

La identitat corporativa no és només imatge. Implica molt més. Totes les empreses necessiten tindre una representació que les identifique, sobretot en internet. Això implica una part visual, però també elements intangibles: la seua raó de ser, la seua filosofia, els seus valors. Adaptem la imatge corporativa de la teua empresa als formats digitals, però si parts de zero, t’acompanyem en l’elecció del nom i el disseny del logotip. També t’ajudem a transmetre tot allò que no es veu i que contribueix al fet que el teu públic objectiu es forme una idea fidel del teu treball amb la qual es puga identificar. Fem branding, afegint valor a tot el que fas.

La web es nodreix de continguts; sense continguts, no hi ha visites. Et facilitem complir amb aquesta premissa bàsica. Elaborem els continguts necessaris per a crear el teu relat en internet. Bones històries relacionades amb el teu sector i d’interés per al teu públic objectiu. Posem tota la nostra atenció a l’hora de redactar, per a crear continguts de qualitat que aporten valor al teu treball. Les paraules tenen el poder de seduir a la teua audiència i han d’estar redactades en un estil honest i pròxim. Si creus en el que fas i vols arribar a la gent, és necessari saber explicar-ho.

Les xarxes socials formen part de la nostra vida diària, s’han convertit en una eina comunicativa imprescindible per a les empreses sense importar la seua grandària o sector al qual pertanyen. Un bon pla de comunicació social estableix els objectius i accions a seguir per arribar al nostre públic objectiu i captar nous clients. Crear una comunitat de seguidors afins als nostres productes o serveis impulsarà la reputació digital de la nostra organització. Som experts en xarxes socials; les gestionem des de la nostra agència o t’assessorem perquè es convertisquen en un dels pilars del teu projecte.

Disposem de coneixements i experiència contrastada en campanyes publicitàries en cercadors SEM (search engine màrqueting) i SMM (social media màrqueting) de Google Adsense, Facebook Business y Twitter ADSPodem adaptar el teu pressupost a objectius concrets depenent del producte o servei. La publicitat en cercadors és molt efectiva, perquè es dirigeix solament a usuaris realment interessats en el nostre producte. No obstant això, per a això és necessari estudiar bé el mercat i la competència, i realitzar un seguiment. De tot això ens encarreguem nosaltres, amb l’avantatge que podràs valorar al minut els resultats. 

Xatcom · Agencia digital Valencia
Carrer de Molinell, 37 · 46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom · Agencia digital Valencia
Carrer de Molinell, 37 · 46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016