Skip to content

DISSENY WEB VALÈNCIA​

«De la idea a l'experiència»​

En clan humana

Disseny de pàgines web a València

La teua imatge en internet importa molt. Ens comprometem amb la teua idea i la convertim en una experiència creativa i memorable. Dissenys clars, en clau humana. Fem web corporatives, botigues en línia, magazins digitals, webs d’autor. T’ajudem a renovar la pàgina web del teu negoci o a desenvolupar-la des de zero, sempre amb l’objectiu que tingues una presència en línia absolutament impecable.

Dissenyem webs boniques, ben pensades i estructurades, dissenys centrats en l’experiència d’usuari, atenent sempre les millores en usabilitat, accessibilitat i les sensacions que produeix la interacció de les persones amb la tecnologia.

La teua pàgina web botiga en línia perfecta a València

Missatges atractius i textos directes

COMUNICACIÓ

Les pàgines webs actuals necessiten de textos àgils i atractius, que conviden a continuar amb la lectura. Creem continguts de qualitat que aporten valor al teu treball. Si creus en el que fas i vols arribar a la gent, és necessari saber explicar-ho.

Major visibilitat en els cercadors

POSICIONAMIENT SEO

Estructurem el contingut essencial de cada pàgina web a València per a posicionar-la en els cercadors les paraules clau estratègiques, millorant el posicionament i augmentant la visibilitat.

Dissenys centrats en l'experiència de l'usuari

DISSENY WEB UX

Una navegació senzilla i fluida maximitza i facilita l'accés als continguts i desperta l'interés de l'usuari que visita la web. UX (User Experience) fa referència a la forma en la qual els usuaris interactuen amb una pàgina web.

Diseño Web - Agencia digital

La nostra agencia de disseny web a València aplica a cada projecte creativitat, experiència i passió per a aconseguir productes i serveis de qualitat. Projectes web amb una estratègia que t'ajude a aconseguir els teus objectius.

El teu disseny web adaptat a qualsevol dispositiu

WEBS RESPONSIVE

Apliquem aquesta filosofia en el disseny i web amb l'objectiu d'optimitzar l'aparença de les pàgines web al dispositiu i resolució de pantalla on es visualitzen: Telèfons intel·ligents, ordinadors, tauletes.

Imatges atractives per a impactar

FOTOGRAFIA

La imatge creada per a la promoció d'un producte constitueix el primer llaç d'unió amb els teus clients. Serveis de fotografia realitzades expressament per a la teua web o adquirides en reconegudes pàgines professionals.

Mensajes atractivos y textos cortos

COMUNICACIÓN

Las webs actuales necesitan de textos ágiles y atractivos, que inviten a continuar con la lectura. Creamos contenidos de calidad que aporten valor a tu trabajo. Si crees en lo que haces y quieres llegar a la gente, es necesario saber explicarlo.

Tu diseño web adaptado a cualquier dispositivo

WEBS RESPONSIVE

Aplicamos esta filosofía en el diseño y desarrollo web con el objetivo de optimizar la apariencia de las páginas web al dispositivo y resolución de pantalla que se esté utilizando: Smartphones, ordenadores, tablets.

Mayor visibilidad en los buscadores

POSICIONAMIENTO SEO

Estructuramos el contenido esencial de cada página web para posicionarla en los buscadores las palabras clave estratégicas, mejorando el posicionamiento y aumentando la visibilidad.

Sitios web basados en la experiencia del usuario

DISEÑO WEB UX

Una navegación sencilla y fluida maximiza y facilita el acceso a los contenidos y despierta el interés del usuario que visita la web. UX (User Experience) hace referencia a la forma en la que los usuarios interactúan con una web.

Diseño Web - Agencia digital

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ac rhoncus ante, at blandit felis. Etiam ut tempus libero. Integer faucibus, erat eget molestie blandit, tortor turpis viverra nisl, ut cursus neque felis sit amet dolor.

Imágenes atractivas para impactar

FOTOGRAFÍA

La imagen creada para la promoción de un producto o servicio constituye el primer lazo de union con tus clientes. Ofrecemos servicios de fotografía profesional realizadas expresamente para tu página web o adquiridas en reconocidas páginas profesionales.

Han confiat en la nostra agència​

Ens encarreguem de tots els detalls tècnics ​

L’equip de la teua agència web València s’encarregarà de tots els detalls tècnics. T’assessorem en tot moment per a aconseguir els millors resultats.

Disseny de pàgines web a València​

Tienda online valencia

Botigues online

Disposar d’una pàgina web a València i botiga en línia, et permet vendre en qualsevol lloc del món. Configurem la teua botiga en línia perquè pugues administrar fàcilment tots els teus productes i sincronitzar el teu catàleg amb les teues xarxes socials o Google Shopping.

Disseny web professional​

Dissenyem webs boniques, ben pensades i ben estructurades, dissenys centrats en l’experiència de l’usuari i les sensacions que produeix la interacció de les persones amb la tecnologia.
Diseño web valencia

Redisseny web

Cansat de la imatge obsoleta del teu web, a la qual tants esforços has dedicat? Potser no és necessari abandonar-la. Un redisseny adequat pot donar nova vida al teu projecte. Donem valor al treball fet i l’adaptem als nous temps.
diseño web Valencia

Sol·licita el teu pressupost de disseny web botiga en línia web corporativa ací

Fem créixer el teu negoci

Dissenys en clau SEO

El teu disseny web a València necessita visibilitat en els cercadors i això es traduirà en més visites i conversions. Perquè et trobe el teu públic objectiu has d’estar ben posicionat en els principals cercadors. Analitzem la situació del teu sector en internet per a estructurar els continguts del teu disseny web.
foto
Analitzem al detall els continguts de la web, les principals paraules clau de la teua àrea d’activitat, l’estructura de la web i el codi font, les etiquetes i els enllaços interns… amb la finalitat d’obtindre els millors resultats ‘orgànics’.
Treballem amb diferents tècniques on page, dins de la teua pàgina. Analitzem al detall els continguts de la web, les paraules clau de la teua àrea d’activitat, l’estructura de la web i el codi font, les etiquetes i els enllaços interns.

Amb l’objectiu d’augmentar l’autoritat de la teua pàgina web a València i perquè et troben els usuaris de proximitat. desenvolupem estratègies de posicionament en Google Maps i en Google Business. La nostra agència digital aplica estratègies per a assegurar una bona reputació digital a la teua ciutat.

Preguntes al voltant del teu disseny web València

Notícies sobre disseny de pàgines web

Idees sobre disseny web a València​

bétera turisme

Bétera estrena nova web de turisme

Bétera estrena nova web de turisme desenvolupada íntegrament per l’equip de xatcom.net en col·laboració amb els tècnics de l’Ajuntament de Bétera.

Xatcom · Agencia digital Valencia
Carrer de Molinell, 37 · 46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom · Agencia digital Valencia
Carrer de Molinell, 37 · 46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016