Skip to content
CONTACTA AMB XATCOM​

Som l'agència que estaves buscant

Estàs interessat en algun servei? tens algun dubte? contacta amb nosaltres i en menys de 24 höres ens posarem en contacte amb tu.

Emplena el següent formulari i explica’ns més sobre el teu projecte web o pregunta qualsevol dubte que pugues tindre, estarem encantats d’ajudar-te.

Si ho prefereixes et podem atendre per telèfon al 960 650 404 en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores.

Estarem a la teua disposició per a aclarir-te qualsevol dubte. Si ho prefereix també podem atendre’t en el nostre estudi a València.

xatcom.net agencia web

Carrer Molinell nº37 bajo
46010 – Valencia

  Nom (Obligatori)

  E-mail (Obligatori)

  Telèfon(Obligatori)

  Assumpte (Obligatori)Consulta generalCurrículum VitaeSol·licitud de drets RGPD

  El seu missatge(Obligatori)

  Accepte la política de privacitat i de protecció de dades d'aquest lloc web. (Obligatori)


  En compliment del que disposa la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i el Reglament Europeu de Protecció de Dades, se us informa sobre la incorporació de les vostres dades a un fitxer titularitat d'ÓSCAR LARRIBA SALA, amb domicili al CL. MOLINELL, 37 SOTA. 46010. VALÈNCIA. La finalitat del tractament és donar resposta a les vostres consultes i/o sol·licituds d'informació, en base al vostre consentiment. Les cessions que podran dur-se a terme seran aquelles necessàries per al desenvolupament de la relació jurídica existent entre les parts, així com aquelles que es troben previstes a la Llei, tals com aquelles els destinataris de les quals són entitats financeres, l'Agència Tributària o Jutjats i Tribunals .
  Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir i oposar-vos al tractament de les vostres dades mitjançant sol·licitud remesa a ÓSCAR LARRIBA SALA, amb domicili al CL. MOLINELL, 37 SOTA. 46010. VALÈNCIA. A més, podeu consultar informació addicional al nostre Registre d'Activitats de Tractament.

  Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen les condicions del servei i la política de privacitat de Google

  Xatcom – Agencia digital Valencia
  C/ de Molinell, 37  46010 València

  Tots els drets reservats © Xatcom 2016

  Xatcom – Agencia digital Valencia
  C/ de Molinell, 37  46010 València

  Tots els drets reservats © Xatcom 2016