Skip to content
Oleicum

Col·laborem en el naixement d’Oleicum, nova Escola Superior d’Hostaleria

La passió i l’energia positiva que desprenen els projectes ben elaborats que comencen el seu camí és única i irrepetible. Així ho hem viscut treballant en la web d’Oleicum, la nova Escola Superior d’Hostaleria de Jaén. Ens hem segut colze a colze amb l’entusiàstic equip directiu de l’Escola amb l’objectiu de traslladar al món digital tot allò que significa aquesta iniciativa innovadora; un equip docent altament qualificat, unes instal·lacions de primer ordre i una oferta formativa integral centrada en les necessitats més actuals del sector.

Una nova web centrada en oferir informació clara, molt visual i constantment actualitzada dels diferents cursos i carreres professionals, així com de la resta d’activitats d’aquest dinàmic centre de formació. Els alumnes interessats tenen fàcil accés a les matèries formatives que ofereix l’escola, amb els continguts i els horaris, amb la possibilitat de sol·licitar més informació al respecte amb un sol clic.

La pàgina d’Oleicum compta també amb un atractiu blog que seguirà la fecunda actualitat de la Nova Escola Superior d’Hostaleria, en la posada en marxa de la qual s’ha implicat una xarxa d’empreses locals col·laboradores.

Como és obligatori en totes les webs que s’elaboren en Xatcom, oleicum.com s’ha fet amb disseny responsiu, perfectament adaptat a les pantalles dels dispositius mòbils, la qual cosa s’ha convertit en un element imprescindible per a obtenir un posicionament SEO efectiu.

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016