Skip to content

Disseny web

Nueva web para Albaida Turisme

La nova pàgina web d’Albaida Turisme

El nostre viatge a Albaida ens ha permès descobrir i capturar l’essència de llocs emblemàtics com l´imponent Palau de Milà i Aragó, el sorprenent Museu Internacional de Titelles, la inspiradora casa del Mestre Segrelles, i el paratge natural de La Covalta.

bétera turisme

Bétera estrena nova web de turisme

Bétera estrena nova web de turisme desenvolupada íntegrament per l’equip de xatcom.net en col·laboració amb els tècnics de l’Ajuntament de Bétera.

La nova pàgina de Xavier Aliaga

L’escriptor i periodista Xavier Aliaga publica des de fa temps Sota la creueta, un magnífic blog personal ple de contingut interessant, magnífica interactivitat i nombrosos comentaris dels lectors. Però, com succeeix en tants altres casos, aquest riquíssim cabal de continguts s’havia quedat en una plataforma obsoleta, com és Blogspot.

usabilidad web

Usabilitat: menys és més

Podem definir el terme usabilitat com la facilitat d’ús. Fa referència a la rapidesa amb què podem aprendre a utilitzar un instrument o objecte, l’eficiència en utilitzar-lo, quin és el grau de propensió a l’error, i quan li agrada als usuaris.

diseño web para restaurantes

Solucions web per a restaurants

A Quin restaurant triem per sopar? Aquesta és una pregunta comuna quan quedem amb amics per una celebració. En un món on gairebé tothom utilitza un smartphone per cercar informació, no estar connectat digitalment és quedarse darrere. La presència en línia és més crucial que mai per als restaurants. No

web semantica

És semàntica, la teua web?

En la nostra tasca diària d’I+D+I, amb la finalitat d’aconseguir que els nostres projectes s’adapten a les darreres tendències marcades per les plataformes de cerca, estem incloent marcatge de microdades schema.org en els últims projectes.

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016