Skip to content
disseny web turisme

«Un viatge de mil quilòmetres
comença amb un primer pas»

Lao-Tse
Especialistes disseny web turisme

Solucions web per al turisme

Som una agència digital formada per un equip de professionals especialitzats, cadascun d’ells, en una faceta de treball diferent. Oferim un servei global per a donar resposta a les necessitats reals de cada client. Posem en valor el contingut, a través de fotografies exclusives i textos de qualitat elaborats expressament per a cada projecte. Les nostres webs de turisme tenen ànima, fem treball de camp, indaguem, busquem i escrivim el relat d’una ciutat, un paisatge, un restaurant, un producte… histories que sedueixen, emocionen i inspiren.

Diseño web Xàtiva

Amb el teu disseny web de turisme

Disposa d’una web turisme? La imatge digital importa molt. La qualitat d’una web turisme influeix en la decisió final de visitar una destinació, sent el recurs més consultat abans d’iniciar un viatge. La qualitat d’una web de turisme té un impacte directe i positiu en la satisfacció de l’usuari. És imprescindible per als ciutats amb recursos turístics invertir en la qualitat dels seus portals web. En Xatcom cuidem tots els detalls: destaquem els principals valors de l’oferta turística, realitzem fotografia de camp, elaborem textos descriptius, dissenyem i programem.

La fotografia crea imaginaris turístics​

Les imatges són la principal font de generació d’emocions en el quan seleccionem un destí. El turista necessita fer-se una composició visual del lloc que visitarà. La imatge creada per a la promoció d’un destí constitueix el primer llaç d’unió amb potencials turistes. Fem treball de camp, seleccionem les imatges, les contrastem amb els textos i les adaptem a cada suport

Betera turisme
betera turismo

Optimitzada per a tots els formats de pantalla

És prioritari oferir una bona experiència als turistes que consulten el portal de turisme web des dels seus mòbils o tauletes. És practica habitual consultar el telèfon intel·ligent en el lloc de la destinació per a informar-se de l’oferta turística. El seu portal web ha de ser *responsive: adaptable a qualsevol dispositiu o pantalla, ser accessible i oferir una bona experiència als turistes en el lloc de destinació.

Àudio-guies, mapes digitals, realitat augmentada.

Desenvolupem Apps de turisme en projectes totalment personalitzats. Aplicacions programades en el llenguatge natiu per a les plataformes *IOS i Android que són superiors en velocitat i usabilitat respecte a una web mòbil. Aprofitem el maquinari dels nostres telèfons intel·ligents per a ampliar l’experiència de l’usuari: mapes Geo-localitzats, realitat augmentada, audioguies, notificacions, interacció amb QR`s, ludificació… Gràcies a estàs funcions podem mostrar la totalitat de l’oferta turística de manera conjunta i Geo-referenciada (reconegut com a bona pràctica).
APP turisme
diseño web Valencia

Solicita tu presupuesto de diseño web tienda online web corporativa aquí

Projectes de Turisme realitzats

Xàtiva monumental

Xàtiva Turisme

La ciutat dels papes Borja té una història mil·lenària. Una immersió apassionant a la ciutat i el seu patrimoni. Disseny, treball fotogràfic i textos redactats per a l’ocasió mostren als visitants els atractius d’una ciutat de llegenda.

Love Xàtiva Tours

Visitar la monumental ciutat de Xàtiva és tota una experiència que val la pena viure acompanyat dels millors professionals. Un disseny web València multilingüe que mostra l’enorme varietat de visites guiades; rutes fixes setmanals, tours privats, excursions per a grups, activitats per a estudiants d’anglés amb la possibilitat de contractar directament les visites guiades i realitzar el pagament a través d’una plataforma segura.

Bétera Turisme

Història, patrimoni, entorn natural, cultura popular, gastronomia… des de la seua ubicació privilegiada com a frontissa entre l’horta i la vessant sud de la Calderona, Bétera és un món per descobrir. Hem treballat intensament en el disseny de la web de turisme fotografiant els seus racons més suggeridors i coneixent en profunditat el seu ric ventall de festes i tradicions. 

Fira de Xàtiva

Un esdeveniment com la Fira de Xàtiva es mereix una web a l’altura. Per això hem posat tota la carn a la graella per a convertir firaxativa.com en una agenda pràctica i visual on seguir la infinitat d’actes que produeix la Fira d’Agost, la més antiga de l’estat espanyol, que congrega anualment milers de visitants.

Turisme Castelló de Rugat

Un viatge per a descobrir la personalitat de Castelló de Rugat. Als peus de l’emblemàtic Benicadell, ofereix als seus visitants cultura, patrimoni i naturalesa. Un treball que obliga a prendre contacte amb la terra i el paisatge, vertaders tresors de l’interior valencià.

A

APP de Xàtiva Turisme

Bonic i complex alhora. Sobre la base de la nostra experiència en el desenvolupament de la web i dels continguts de la pàgina de Xàtiva Turisme aprofitem al màxim les funcionalitats que ofereixen els telèfons intel·ligents: Notificacions per proximitat als més de huitanta punts d’interés Geo-localitzats  sistema d’audioguies, avisos d’esdeveniments destacats.

L’APP de Xàtiva Turisme va ser guardonada com a Millor APP en la categoria guia de destí nacional, en els premis APP *Tourism *Awards 2018 de la Fira Internacional de Turisme Fitur.

Xàtiva monumental

Xàtiva Turismo

La ciudad de los papas Borja tiene una historia milenaria. Una inmersión apasionante en la ciudad y su patrimonio. Diseño, trabajo fotográfico y textos redactados para la ocasión muestran a los visitantes los atractivos de una ciudad de leyenda.

Love Xàtiva Tours

Visitar la monumental ciudad de Xàtiva es toda una experiencia, que merece la pena vivir acompañado de los mejores profesionales.  Una web multilingüe que muestra la enorme variedad de visitas guiadas que ofrece esta veterana empresa; rutas fijas semanales, tours privados, excursiones para grupos, actividades para estudiantes de inglés…Además, ofrece la posibilidad de contratar directamente las visitas guiadas y realizar el pago a través de una plataforma segura.

Bétera Turismo

Historia, patrimonio, entorno natural, cultura popular, gastronomía…desde su ubicación privilegiada como bisagra entre la huerta y la vertiente sur de la Calderona, el pueblo de Bétera es un mundo por descubrir. Hemos trabajado intensamente en el diseño de la web de turismo recorriendo y fotografiando sus rincones más sugerentes y conociendo en profundidad su rico abanico de fiestas y tradiciones.

Fira de Xàtiva

Un evento como la Fira de Xàtiva se merece una web a la altura. Por eso hemos puesto toda la carne en el asador para convertir firaxativa.com en una agenda práctica y visual donde seguir la infinidad de actos que produce la Fira d’Agost, la más antigua del estado español, que congrega anualmente miles de visitantes.

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016