Skip to content

Estrenem web: Turisme de Castelló de Rugat

Ens hem enredat de nou amb una web turística, que des d’ara mateix ja es pot visitar: Turisme de Castelló de Rugat. Un projecte que ens ha permès endinsar-nos en els atractius d’aquest poble de la comarca de la Vall d’Albaida, conegut com el bressol de les gerres, porta de l’impressionant massís del Benicadell.


La web, amb esplèndides fotografies de Javier Sala i textos propis, convida a descobrir la personalitat de Castelló de Rugat, la que imprimeix la seua cultura, patrimoni i natura. El nucli urbà, però també els seus voltants, amb evocadores passejades per un preciós entorn natural. A més, ens apropem al cim de Benicadell i el paratge de l’Ombria, fita emblemàtica d’una comarca que ben mereix una visita, la Vall d’Albaida. Tot acompanyat d’informacions pràctiques pels visitants; horaris, rutes, llocs on menjar…

Un treball que obliga a prendre contacte amb la terra i la natura, veritables tresors de l’interior valencià: caminant per les terres de Rugat i de Vernissa. Un nou aparador digital que esperem que servisca per donar a conèixer els diversos encants que Castelló de Rugat pot oferir al visitant.

Com és habitual en les nostres webs, turismecastelloderugat.com està feta amb disseny responsiu per una perfecta visualització en smartphones i tauletes. Feta amb aplicacions de programari lliure, compta amb les ferramentes SEO necessàries per un correcte posicionament en cercadors.

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016