Skip to content

La millor web turística de 2016

Ens encanten les webs turístiques. Per això en visitem regularment i ens fixem en les coses ben fetes. Els Webby Awards, probablement el més prestigiosos d’internet, han premiat les millors webs amb continguts turístics i de viatges.

De l’edició de 2016 dels Webby, en la categoria de web turística, ens quedem amb dos mostres. La guanyadora, Flying it forward, una iniciativa social que facilita proporcionar un vol lliure a una persona que s’ho mereix, amb la condició que aquest done la mateixa oportunitat a algú altre. Feta íntegrament amb HTML5, hostatja les experiències de cada usuari, les seues piulades al tweeter i instagram. El programa i les visites a la web no deixen de créixer des de fa dos anys.

L’altra peça que destaquem és la Miniature Wonderland. Una meravellosa web alemanya que corre sobre Google Maps al voltant d’una gegantesca exposició de trens en miniatura. Ha estat l’elecció del públic dels Webby Awards, creats per l’Acadèmia Internacional d’Arts Digitals i Ciències l’any 1996, en la infantesa d’internet.

La nostra experiència en el disseny de web turístiques se centra en Xativaturisme.com. Una pàgina que presenta de manera molt visual els atractius de la capital de la Costera, amb un enorme patrimoni monumental, cultural i històric. Així mateix ens ocupem de mantindre les notícies d’actualitat; un esforç de comunicació per transmetre els valors d’una ciutat sempre viva i dinàmica.

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016