Skip to content
Web de Rafael Álvarez "El Brujo"

La nova web de Rafael Álvarez, El Brujo

Ha arribat el moment. Després de mesos d’intens treball presentem la nova web de Rafael Álvarez, El Brujo. Un disseny web elaborat amb cura que permet bussejar sense presses en la trajectòria completa d’aquest joglar del segle XXI i la seua manera d’entendre el teatre i l’art.

Per nosaltres és un aprenentatge constant traslladar el pensament de «El Brujo» al món digital. Compromesos des de fa 15 anys amb el seu treballa través de la seua pàgina web i les xarxes socials; un treball de comunicació online per a un artista únic.

Conscient de la importància d’internet, Rafael ens va encarregar fa temps ser el pont d’unió amb el seu públic a través de les xarxes socials: començàrem de zero i ara per ara són més de 16000 seguidors en Facebook i 5000 en Twitter. Vam mamprendre la tasca amb molta humilitat i respecte, sent conscients de la energia que és capaç de transmetre als espectadors que assisteixen a le seues funciona i de l’íntima relació que hi manté.

Des de llavors el seguim en els escenaris, en entrevistes, en les aparicions en televisió, en les opinions dels crítics, en el blog personal, en els comentaris dels seus seguidors… Sempre incansable en el seu missatge de defensa de la cultura que tant necessita la nostra societat: la cultura és un passaport per la pau.

L’experiència adquirida durant tots aquests anys ens ha permès d’abordar la nova web de Rafael Álvarez, El Brujo amb molta il·lusió. Un treball de síntesi i transformació als nous temps d’internet on el contingut és més accessible: ara també des dels smartphone. En aquesta ocasió hem atorgat més protagonisme al Blog personal on «El Brujo» exposa els seus pensaments en constant diàleg amb el públic i amb si mateix.

Volem agrair de tot cor l’oportunitat que ens va brindar Rafael de formar part del seu projecte. També de fer-nos riure i de mostrar-nos l’essència dels clàssics: Shakespeare, Cervantes, Teresa de Jesús, Homero, Yogananda… el seu pensament i obra són una font d’inspiració constant per nosaltres.

Ja s’alça el teló… esperem que els agrade, ens veiem al teatre.
¡Llarga vida al teatre!

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016