Skip to content
Experiència d'usuari

Màgia UX en l’experiència d’usuari

L’Experiència d’Usuari o UX és un terme amb el qual estem familiaritzats els professionals que ens dediquem al disseny web i al desenvolupament d’APP, tot i que per la majoria del públic és un concepte totalment desconegut.

El disseny UX està present en totes les plataformes digitals que utilitzem diàriament, com ara pàgines web, aplicacions de smartphones, xarxes socials. UX s’integra dintre d’un procés creatiu en què intervé un equip pluridisciplinar i on cada decisió s’ha de basar en les necessitats, objectius, expectatives, motivacions i capacitats dels usuaris.

Per entendre el concepte ens hem fixar en Special Projects. Un estudi ubicat a Londres fundat per la dissenyadora industrial Clara Gaggero i el dissenyador d’experiències i mag Adrian Westaway, que compte entre els seus clients a empreses com la BBC, Google, Nokia i Samsung. Recentment han patentat la interfície Magic UX.

Magic UX es una nova interfícies de smartphone inspirada en el món físic. Utilitza la nostra visió del món real per a ajudar-nos a navegar pel contingut del nostre telèfon intel·ligent. Es tracta d’un ús pràctic i subtil de la realitat augmentada.

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016