Skip to content
Màrqueting de continguts

Màrqueting de continguts: estratègies que funcionen

Per l’experiència del dia a dia en Xatcom sabem que hi ha estratègies de màrqueting digital que sempre funcionen.Perquè estan perfectament explicades, i perquè per l’experiència del dia a dia a Xatcom sabem que són estratègies que funcionen. En el fons de la qüestió, un concepte clau: ja no es tracta de crear noves necessitats als usuaris amb la intenció de vendre’ls qualsevol cosa, com fa el màrqueting tradicional. El missatge és allò important, el màrqueting de continguts consisteix en l’elaboració de materials que aporten valor als usuaris, que els ajuden, que els informen. Usuaris que són clients potencials.

Si en algun moment necessiten alguns dels teus serveis o productes, tornaran perquè prèviament ens hem posicionat com experts en la matèria. El consumidors prefereixen comprar a una marca experta que a aquella que sols té l’interès de vendre.

Un quadre no és solament una cosa, és una màquina de suggerir, de provocar, de fer pensar a la gent i fer vindre noves idees. Juan Genovés

I com es fa, tot açò? En primer lloc cal disposar d’un espai propi on publicar els continguts, un blog o secció d’actualitat dins la pròpia web. A partir d’ací, cal saber generar continguts amb certa regularitat (és important mantindre un flux constant de publicacions) i que desperten interès en la teua comunitat d’usuaris,

Què és un contingut de qualitat? En un moment de saturació d’informació, trobar un text ben redactat, amb un llenguatge clar, sintètic i que aporte valor és com trobar un tresor. El màrqueting de continguts no tracta únicament de paraules. Si a més el text es complementa amb bones imatges, equalitzades i adaptades al format digital, aconseguirem captar d’una forma més eficient l’atenció del nostre públic objectiu. En resum, apostar per la qualitat dels continguts en totes les seues vessants. És una de les línies de treball per la qual hem apostat més fort en els nostres darrers projectes.

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016