Skip to content

Nova APP de Xàtiva Turisme: tota la ciutat a la mà

Després de vuit mesos intensos de treball ha vist la llum un dels reptes més importants que hem afrontat darrerament: la nova APP de Xàtiva Turisme. Un treball bonic i complex alhora, que compleix amb l’objectiu d’enriquir l’experiència de les persones que visiten la ciutat de Xàtiva, o en tenen la intenció.

A Xatcom ja comptàvem amb l’experiència del desenvolupament de la web i els continguts de la web de Xàtiva Turisme, però en aquest projecte hem anat més enllà per tal d’aprofitar al màxim les funcionalitats que ofereixen els dispositius mòbils. Hem recorregut el camí de la mà de Tyris Software, experts en la programació d’APP’s, i amb la magnífica aportació d’Edu Francés i TACTOFilms amb una síntesi de vint segons del magnific vídeo timelapse presentat a la passada edició de Fitur.

La nova APP facilita gràcies a la tecnologia GPS l’orientació dels visitants en el seu recorregut per la ciutat, mitjançant un sistema de notificacions per proximitat a punts d’interès. En conjunt l’aplicació té registrats 82 punts d’interès entre monuments, rutes, museus, espais del Castell, allotjaments i restaurants. Per tal d’adaptar els continguts al nou format s’han hagut d’editar més de 400 imatges de la capital de la Costera.

Esment a banda mereixen les audioguies que conté l’APP; n’hi ha 90, en tres llengües. Al Castell serviran de guia en la visita al monument substituint l’antic sistema de lloguer d’audioguies. D’aquesta manera es soluciona una necessitat expressada pels tècnics de turisme que treballen a l’espai més visitat de la ciutat. Tota la informació necessària per realitzar la visita en condicions òptimes estarà al dispositiu mòbil del visitant.

La nova APP de Xàtiva Turisme es troba disponible per a sistemes Android i IOS. Els usuaris que se l’instal·len també rebran notificacions push, que informaran puntualment d’esdeveniments d’interès per la gent que es troba a la ciutat o té interès a visitar-la.

Entrades relacionades

Xatcom · Agencia digital Valencia
Carrer de Molinell, 37 · 46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom · Agencia digital Valencia
Carrer de Molinell, 37 · 46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016