Skip to content
Nueva web para Albaida Turisme

La nova pàgina web d’Albaida Turisme

Des dels nostres inicis, la nostra Agencia Digital s’ha especialitzat en la creació i desenvolupament de projectes turístics digitals, destacant-se en el disseny de pàgines web de turisme i aplicacions APPs de turisme que enriqueixen l’experiència en els destins visitats. En aquesta ocasió, ens enorgulleix presentar el redisseny del portal de turisme de la encantadora població d’Albaida.

El nostre viatge a Albaida ens ha permès descobrir i capturar l’essència de llocs emblemàtics com l’imponent Palau dels Milà i Aragó, el sorprenent Museu Internacional de Titelles, la inspiradora casa del Mestre Segrelles, i el  paraje natural de La Covalta… Un mosaic d’experiències que ara podeu consultar a la nova pàgina web, tot acompanyat d’informacions pràctiques per als visitants; horaris, rutes, gastronomia.

“Rode per on rode, a parar a Albaida”

La nova pàgina web de AlbaidaTurisme es centra en proporcionar informació clara, visualment impactant i actualitzada sobre els atractius turístics d’Albaida. Una de les novetats més destacades del portal són les fotografies, preses expressament per a aquest projecte, que capturaran la bellesa i la singularitat d’Albaida. Aquestes imatges, junts amb textos redactats amb l’esmero i un disseny alineat amb la identitat corporativa d’Albaida Turisme, conformen el cor del nou portal.

A més del seu atractiu visual i contingut informatiu, és important destacar que la nova pàgina web de turisme d’Albaida ha estat dissenyada utilitzant exclusivament software lliure. Aquesta elecció no només reflecteix el nostre compromís amb la innovació i la sostenibilitat tecnològica, sinó que també assegura més flexibilitat i personalització per adaptar-se a les necessitats específiques dels seus visitants. El portal s’ha instal·lat directament als servidors de l’Ajuntament d’Albaida, garantint així una gestió local i un control directe sobre els recursos digitals.

A més, hem donat un pas endavant en accessibilitat. El portal ha estat meticulosament dissenyat seguint les directrius d’accessibilitat web, complint amb els criteris de conformitat del nivell AA de les pautes WCAG-2.1. La usabilitat també ha estat una prioritat, garantint una navegació fluida i intuïtiva per a tots els usuaris.

Aquest nou aparador digital no és només una pàgina web de turisme; és una invitació a explorar i gaudir dels diversos encants que Albaida ofereix als seus visitants.

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016