Skip to content

Projectes

APP Monestir Cotalba
APP Monestir Cotalba

APP Monestir de Cotalba

Història, art i cultura del poble Valencià, es condensen en aquesta nova APP desenvolupada per xatcom. Desenvolupada amb un caràcter didàctic que uneix l’aprenentatge amb el plaer artístic, amb l’objectiu de transmetre una experiència completa a través d’un disseny funcional, intuïtiu i estètic.

Mitjançant un menú situat en la part inferior s’accedeix al mapa interactiu del monestir; aquest nou sistema possibilita situar-se dins de l’edifici i explorar l’arquitectura interior seguint l’ordre natural de la visita.

Per a situar-se en tot moment dins del recorregut de l’interior del monestir, s’ha situat en cada espai un codi QR, que en llegir-lo des de l’aplicació ens redirigeix als corresponents continguts, àudio-guies i/o als vídeos en 360é. L’aplicació inclou 22 àudio-guies, desenvolupades per xatcom exclusivament per a l’app i disponibles en quatre idiomes.

El Real Monestir de Sant Jeroni de Cotalba va ser fundat pel duc real de Gandia Alfons el Vell l’any 1388. Es tracta d’una de les construccions monàstiques més notables del País Valencià.

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016