Skip to content
App turística Cotalba

Nova app turística per al Monestir de Cotalba

Hem tingut el plaer i l’honor de desenvolupar la nova aplicació per a telèfons intel·ligents del Monestir de Sant Jeroni de Cotalba. Un treball que naix amb l’objectiu d’optimitzar l’experiència turística, per a permetre al visitant una millor aproximació a la història d’aquest bell conjunt arquitectònic del segle XIV. L’aplicació ha estat desenvolupada amb un caràcter didàctic que uneix l’aprenentatge amb el plaer artístic, amb l’objectiu de transmetre una experiència completa a través d’un disseny funcional, intuïtiu i estètic. Desenvolupada en quatre idiomes, l’APP ofereix nombrosos continguts de qualitat, com a àudio-guies, mapes interactius o vídeos en 360è.

Mitjançant un menú situat en la part inferior s’accedeix al mapa interactiu del monestir, un nou sistema de navegació per a espais expositius interiors desenvolupat per Xatcom. Aquest mapa, que també es pot consultar de manera independent, possibilita situar-se dins de l’edifici i explorar l’arquitectura interior seguint l’ordre natural de la visita. El menú inferior també dóna accés a vídeos de 360è i al lector de codis QR.

Per a situar-se en tot moment dins del recorregut de l’interior del monestir, s’ha situat en cada espai un codi QR, que en llegir-lo des de l’aplicació ens redirigeix als corresponents continguts, àudio-guies i/o als vídeos en 360è.
L’aplicació inclou 22 àudio-guies, desenvolupades per xatcom exclusivament per a l’app, disponibles en quatre idiomes, que es troben ordenades seguint el traçat de la visita, i els continguts de la qual permeten als visitants descobrir els secrets millor guardats del Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, un dels espais historicoartístics més rellevant de tota la Comunitat Valenciana.

Així mateix, els usuaris que instal·lin aquesta nova APP tenen l’oportunitat de rebre notificacions push en el mòbil, que informen sobre esdeveniments especials, com a concerts o exposicions, amb l’objectiu de fer més atractiva la visita. L’aplicació dissenyada i desenvolupada per xatcom en col·laboració amb essedi, pot descarregar-se de manera gratuïta des dels stores d’App Store i Google Play.

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016