Skip to content

L’APP de Xàtiva Turisme guanya el APP Tourism Awards de Fitur

Després d’uns dies d’emocions intenses arriba la calma, i ja ho podem contar amb tranquil·litat. En la Fira Internacional de Turisme Fitur, la més important de l’estat espanyol, la nostra APP de Xàtiva Turisme va guanyar el APP Tourism Awards en la seua categoria. És a dir, va ser triada com la millor aplicació per a dispositius mòbils en la categoria de guia de destinació nacional, per la qualitat dels seus continguts i per ser molt senzilla i intuïtiva per l’usuari (UX) . Per nosaltres ha significat un reconeixement a la tasca feta i a la dedicació de totes les persones que han participat en el projecte, que no són poques.

L’APP de Xàtiva Turisme va rebre per part del jurat, de perfil tècnic, la puntuació més alta del conjunt d’aplicacions presentades a totes les categories. Val a dir que es van presentar APP’s molt interessants, els responsables de les quals les van poder presentar en intervencions de tres minuts. És una de les principals experiències que ens emportem en la nostra motxilla de la visita a Fitur.

I l’altra, sens dubte, l’alegria de tota la delegació xativina a Fitur, encapçalada per l’alcade Roger Cerdà i tot l’equip de turisme de la ciutat. Un equip que va creure en l’APP des del primer moment, la van presentar als premis i la van defensar amb convicció.

El premi consisteix en un distintiu que implica el reconeixement de SEGITTUR, organisme adscrit al Ministeri de Turisme i organitzador dels premis, i Fitur. A més, les APP guanyadores s’inclouran en el repositori d’aplicacions del portal oficial de turisme d’Espanya, www.spain.info.

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016