Skip to content
Portal Web Fira Xàtiva 2022

El portal web de la Fira de Xàtiva bat tots els rècords en l’edició 2022

Un any més, l’equip de Xatcom ens hem encarregat del manteniment de la web de la Fira de Xàtiva un dels darrers projectes cuinats en Xatcom.net i que aquest any de normalitat sense restrictions per el Covid a batut tots els records de visites.

Segons les estadístiques registrades des de la data de publicació el 28 de juny fins a la finalització de la Fira, 33.498 usuaris van accedir a FiraXativa.com. Amb un total de 53.447 visites s’han consultat un conjunt de més de 116.660 pàgines. Aquestes dades representen un increment significatiu respecte a altres anys, duplicant les dades del darrer 2019 (una fira a plé rendiment). El portal web de la Fira de 2022 ha aconseguit el nombre més gran de pàgines visitades des que hi ha registres.

El portal es consolida entre el públic com mitjà de comunicació prioritari a l’hora de consultar l’agenda d’esdeveniments de la Fira especialment en els dies festius amb un rècord de 4645 visites el 15 d’agost.

Amb un disseny renovat el portal de Fira ofereix molta informació pràctica per a no perdre’s cap esdeveniment de la Fira. En conjunt, més de 131 actes programats, de música, teatre, circ, infantil i familiar, animació al carrer, competicions esportives, etc., per a consultar per àrees d’interés o per dia de celebració a través d’un calendari gràfic. Una completa agenda on cada esdeveniment disposa d’una pàgina pròpia amb el seu contingut detallat, l’horari exacte, accés a la ubicació en mapes en temps real de la ciutat. Als principals actes s’ha integrat un sistema de venda d’entrades o reserva de tickets.

Fira Xàtiva agenda

Enguany l’equip de xatcom.net ha fet un esforç extra per a aconseguir que tots els esdeveniments foren accessibles des de Google Events i , per tant, es visualitzaren en una posició superior en els resultats de cerca. També s’ha realitzat seguiment dels resultats a través de l’eina Google Search Console amb la finalitat d’actualitzar la informació indexada en anys anteriors.

Les xifres representen un increment significatiu de visites superior al 149%, respecte del mateix període en què es va estrenar el primer disseny web a Xàtiva de la Fira en l’actual format. Aquest any 2022 el portal web s’ha consolidat com una eina digital imprescindible per a informar-se de tots els actes de la Fira d’agost.

 

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016