Skip to content

Renovem la web d’Ideas Poderosas

Elaborem la nova web d’Ideas Poderosas, equip especialitzat en formació i desenvolupament personal. Una forma innovadora d’enfocar la formació en el desenvolupament de competències professionals transversals.

Una idea és poderosa en la mesura que transforma l’individu i el seu context i el porta irremeiablement a l’acció. Sota aquesta premissa hem fet la nova web d’Ideas Poderosas, que treballa de manera innovadora la formació i el desenvolupament personal. Es tracta d’un equip innovador que dissenya, executa i avalua accions formatives i esdeveniments de promoció del coneixement o cada persona aprèn i desenvolupa un seguit de competències personals i/o professionals que pot posar en pràctica de manera immediata.

A través de la web es poden conèixer els serveis, esdeveniments i publicacions que ofereix aquest grup de professionals, que ha desenvolupat una metodologia basada en l’experiència emocional i el contacte, com el training using drama. Hem realitzat un disseny molt nítid, on es pot trobar de manera intuïtiva l’enorme cabal d’informació que genera l’equip d’Ideas Poderosas. El disseny és responsiu, de manera que es pot visualitzar de manera òptima amb dispositius mòbils.

La web s’ha elaborat amb ferramentes de programari lliure i compta amb les més avançades tècniques de SEO, per obtindre un posicionament favorable en els cercadors.

Entrades relacionades

Xatcom · Agencia digital Valencia
Carrer de Molinell, 37 · 46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016