Skip to content
bétera turisme

Bétera estrena nova web de turisme

Cada poble té un història per descobrir. La seua història, les seues costums, les seues festes i el seu patrimoni formen part d’un relat col·lectiu que paga la pena conéixer.

Al llarg d’aquestos mesos de treball, hem conegut l’essència d’aquesta antiga ciutat que van poblar ibers, musulmans i romans. Bétera sorprén, ha mantingut elements i tradicions d’orígens ancestrals que hui en dia formen part de la seua cultura popular. Situada en un entorn natural privilegiat, molt pròxima al mar, en elevació, a les portes de la Serra Calderona. Bétera és un magnífic punt de partida de les moltes excursions que es poden fer en aquestes muntanyes d’enorme valor natural.

La nova web de turisme de Bétera ha estat dissenyada acuradament per a visualitzar-se de la millor forma i en cada dispositiu, ja siga telèfon intel·ligent, tablet u ordinador, amb un disseny molt funcional que permet una navegació fluida pels seus continguts. Els textos ofereixen informació imprescindible amb un llenguatge clar i directe i poden ser ampliats (en làmines pdf) per aquells que vulguen conéixer més a fons la història d’aquesta població.

Betera turisme compta amb una completa guia de restaurants, bars i cafeteries amb informació completa i ben estructurada dels principals establiments amb horaris i preus actualitzats i que també es poden consultar en un mapa de la població.

La web compta amb fotografies originals acuradament tractades que il·lustren el relat de la població. S’han utilitzat elements multimèdia com els vídeos: “Soc Alfàbega” o “Coets, la nit màgica de Bétera” que aprofundeixen en el caràcter dels beterans i beteranes, i vídeos inèdits, com la presentació del nou “Museu d’etnologia”. Un complexe puzle d’elements que han anat encaixant al llarg del procés creatiu.

Un nou disseny de pàgina web realitzat íntegrament per l’equip de xatcom.net amb el qual esperem impactar de manera positiva en la satisfacció dels turistes que visiten aquesta sorprenent localitat de la comarca del Camp de Túria.

Entrades relacionades

Xatcom · Agencia digital Valencia
Carrer de Molinell, 37 · 46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016