Skip to content

Més de 13.000 usuaris visiten en pocs dies el nou portal de la Fira de Xàtiva

El nou portal de la Fira de Xàtiva, un dels darrers projectes cuinats a Xatcom.net, ha començat a funcionar amb èxit. Segons les estadístiques registrades, des de la data de publicació el 27 de juliol fins a la finalització de la Fira 13.538 usuaris van accedir a FiraXàtiva.com, consultant un conjunt de més de 47.000 pàgines. Un esdeveniment com la Fira d’Agost, la més antiga de l’estat espanyol que congrega milers de visitants, mereixia una web a l’alçada. I no hi ha dubte que el nou portal ha despertat l’interès dels usuaris.

Hem posat tota la carn en la graella per tal de convertir la nova eina de comunicació de la Fira en una agenda eficaç amb més de cent actes institucionals, de música, teatre, circ, infantil i familiar, cultura tradicional, animació al carrer, esdeveniments esportius, etc., que els usuaris poden consultar per àrees d’interès o per dia de celebració a través d’un calendari. Una completa guia per seguir la incessant activitat que produeix la Fira, molt intuïtiva, en què cada esdeveniment compta amb una pàgina pròpia personalitzada, amb el seu contingut detallat, l’horari exacte, la ubicació en el mapa de la ciutat i les condicions d’accés.

Un treball amb grans dosis d’imatge combinades amb una usabilitat impecable, però també molta informació pràctica per a no perdre’s per Xàtiva els dies més concorreguts de l’any: aparcaments, mapes de situació, documentació adreçada als firers, etc.

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016