Skip to content
nuevo diseño web valencia

Nou disseny web a València per a D’turisme

Hem publicat un nou disseny web a València per a l’empresa de visites guiades D’turisme dirigida per Pascual Muñoz; guia turístic i gran coneixedor dels recursos turístics de la província de València, especialment de la històrica ciutat de Xàtiva i la seua comarca: la Costera. En la nova pàgina web D’Turisme trobarem una àmplia oferta de visites tant per a particulars com per a grups.

Aquesta empresa amb seu a Xàtiva forma part de la xarxa SICTED (sistema integral de qualitat de destinacions turístiques) i dels clubs de producte turístic Territori Borja i Xarxa de centres d’Art Contemporani. Poques pàgines web a València compten amb una oferta tan original en les seues excursions del seu catàleg; productes turístics que prometen viure una experiència atractiva i divertida alhora que recorrem la cultura i la història de cada destí.

 

diseño web turisme

Un disseny web a València amb continguts correctament estructurats i imatges de qualitat, on té especial protagonisme l’oferta de serveis. Les fitxes de cada visita compten amb informació molt detallada i permeten realitzar reserves o bé contactar amb l’empresa.

En la nostra agència web hem posat tota l’obstinació a transmetre la personalitat de D’turisme. Aquesta pàgina web ha sigut desenvolupada amb eines de codi obert, amb un disseny adaptatiu per a millorar l’experiència de l’usuari que pot consultar en condicions òptimes en equips de sobretaula, però també en tauletes o telèfons mòbils. Hem treballat el posicionament SEU, optimitzant les fique-etiquetes i enllaços interns de cada pàgina i configurant comptes de Search Console de Google per a una correcta indexació de pàgines i continguts. També com en tots els nostres treballs hem integrat el sistema reCaptcha V3 que parteix de fer més còmoda la navegació permet comprovar si la pàgina reben trànsit d’usuaris reals o de robots.

Sens dubte la millor manera de conéixer Xàtiva o els pobles de la Costera és anar acompanyat de professionals com a D’turisme. Si tens pensat visitar pròximament la ciutat dels Papes Borja, et recomanem visitar la seua nova pàgina web a València: D’turisme.

Entrades relacionades

Xatcom · Agencia digital Valencia
Carrer de Molinell, 37 · 46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom · Agencia digital Valencia
Carrer de Molinell, 37 · 46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016