Skip to content
disseny web per Turisme

Projecte de disseny web per a Turisme La Costera

Aquest nou projecte de disseny web per a Turisme La Costera, dóna un impuls decisiu a la presència en Internet de la comarca com a punt d’atracció turística i la situa al nivell dels destins de proximitat més destacats. Un treball de consultoria web que ha donat com a resultat un disseny web innovador, amb imatges de gran bellesa de diferents autors i col·lectius fotogràfics que posen en relleu els atractius de la comarca, amb la informació pràctica i molt estructurada que exigeix una pàgina de turisme. A causa de la influència d’Instagram en el turisme, aquest recurs servirà per a mostrar els atractius de la comarca a altres perfils d’usuaris.

La web ofereix un ampli catàleg de l’oferta turística que disposa la Costera; informació dels pobles i del seu patrimoni: paisatge, festes i tradicions, història, gastronomia, museus. A més compta amb un extens catàleg de guies de turisme en format PDF, elaborades per personalitats destacades en diferents àmbits, escriptors, historiadors, activistes, sociòlegs.

Desenvolupada amb eines de codi obert, s’ha construït amb un disseny adaptatiu per a millorar l’experiència de l’usuari. Això vol dir que es pot consultar en condicions òptimes en ordinadors, però també en tauletes o telèfons mòbils, que ara mateix és el mitjà més utilitzat per a connectar-se a internet.

La navegació per les seues pàgines es fa en sentit vertical; amb la irrupció dels dispositius mòbils, és la manera de navegar que s’ha imposat i la més intuïtiva. La portada es presenta com un aparador, amb els principals atractius que ofereix la comarca al visitant. I a més conté molta més informació en les pàgines interiors, amb vídeos i guies turístiques elaborades expressament per a l’ocasió. El portal disposa també de guies de senderisme homologades amb informació detallada de cada recorregut.

També podem trobar una mostra dels millors restaurants per a degustar la variada i singular gastronomia de la Costera. D’igual manera trobarem una selecció d’allotjaments de les diferents poblacions de la comarca. El portal web de turisme es pot consultar en Valencià i Castellà. www.turismelacostera.com es un nou projecte de disseny web en Valencia desenvolupat per la nostra agència de disseny web Xatcom.net

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016