Skip to content

Solucions web per a restaurants

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A quin restaurant anem a sopar? Tots ens hem fet aquesta pregunta en quedar amb amics per una celebració i sovint a darrera hora. A aquestes alçades, qui no ha cercat amb el seu smartphone un restaurant i n’ha consultat la web…que no tens smartphone? Llavors és que no ets d’aquest món.

En aquesta contínua evolució d’internet, disposar d’una pàgina web ja no suficient. Ara o tens una web responsiva o els teus clients no te van a visitar. Els motius és senzill; per exemple a València el 56% dels usuaris li pregunten a Google el restaurant on anar a dinar des dels seus smartphones.

En la majoria dels casos les webs són antigues, bé, no tan antigues, senzillament estan dissenyades únicament per versió en escriptori i el problema és que els usuaris la visualitzen com una miniatura en els seus terminals. Aquestes webs directament són rebutjades (consulta el teu percentatge de rebot en Analytics i comprova des de quin dispositiu s’ha fet l’abandonament de la pàgina). Encara que pot ser molt pitjor…en plena era d’internet encara existeixen restaurants que no tenen presència a internet.

Per afegir més llenya al foc, Google ha començat a filtrar els resultats quan les consultes es fan des d’un smartphone, donant preferència a aquelles web que estiguen optimitzades per mòbils.

Altra font de visites que els propietaris de restaurants han de tindre molt en compte és Google Maps. Molts establiments no apareixen correctament ubicats, o senzillament no apareixen. Altra gran quantitat apareixen amb informació desfasada (ubicacions de pàgines grogues mal situades) o amb opinions negatives (que ningú no s’ha preocupat de respondre). En molts casos aquests enllaços apunten a una pàgina de Google+ sense contingut (creada automàticament per Google) i que ofereixen sensació d’abandonament.

En l’any 2015 ningú no pot dubtar que una bona presència en internet és la millor inversió en publicitat que un restaurant pot fer per a aconseguir nous clients. Des de la nostra experiència en comunicació digital hem dissenyat un paquet de serveis que s’ajusta a les necessitats actuals d’empreses del sector de la hostaleria, demana’ns informació.

Per acabar, una cita que il·lustra la nostra proposta:

El màrqueting online consisteix a proporcionar al consumidor contingut útil en el moment en què el necessita.- David Meerman Scott.

T’estan buscant, no perdes l’oportunitat i ajuda’ls a trobar-te.

Pots sol·licitar el nostre catàleg de serveis ací.

Entrades relacionades

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Tots els drets reservats © Xatcom 2016