Skip to content
web de la fira de Xàtiva

Elaborem de nou la web de la Fira de Xàtiva

Per tercer estiu consecutiu l’equip de Xatcom ens hem encarregat de l’elaboració de la web de la Fira de Xàtiva. Un portal en què destaca la seua potent agenda d’actes i que des de la seua estrena ha tingut una magnífica acollida entre els visitants al principal esdeveniment de l’estiu xativí. Si en la Fira de l’any 2017 la web va rebre 13.000 visites, en l’edició de l’any passat el nombre es va doblar, superant-ne les 27.000.

Firaxativa.com posa a l’abast dels usuaris tots els esdeveniments de la Fira de Xàtiva 2019. En conjunt, més de 100 actes institucionals, de música, teatre, circ, infantil i familiar, cultura tradicional, animació al carrer, esdeveniments esportius, etc., que es poden consultar per àrees d’interès o per dia de celebració a través d’un calendari. Una completa guia d’activitats en què cada esdeveniment disposa d’una pàgina pròpia personalitzada, amb el seu contingut detallat, l’horari, la ubicació en el plànol de la ciutat i les condicions d’accés.

La web, perfectament adaptada a la consulta amb amb dispositius mòbils, ha esdevingut una ferramenta digital imprescindible per a moure’s per la Fira de Xàtiva,. A més a més compta amb mapes, informacions pràctiques sobre mobilitat i tota la documentació administrativa necessària pels firers.

Entrades relacionades

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016

Xatcom – Agencia digital Valencia
C/ de Molinell, 37  46010 València

Tots els drets reservats © Xatcom 2016